Over The Showgirl Lifestyle

 

Hi, ik ben Fay Loren. Welkom in mijn webshop!

In 2020 ben ik begonnen met The Showgirl Lifestyle webshop, met de missie andere vrouwen te inspireren om hun vrouwelijkheid te vieren en volledig in je kracht te staan! Net zoals een Burlesque showgirl

Burlesque heeft mij geleerd om van mijzelf en mijn lichaam te houden en mijn 'flaws' als iets te zien dat mij uniek maakt. In burlesque vieren we iedereen en ieder lichaam. Met mijn collectie wil ik jou verleiden om onvoorwaardelijk van jezelf te houden.

Leef als een burlesque showgirl

Een van de reden waarom ik met Burlesque ben begonnen is voor de prachtige kostuums. Als ik die aantrek voel ik me direct een echte showgirl! Met de prachtige handgemaakte items wil ik jou hetzelfde gevoel geven als een burlesque artiest in haar mooiste kostuum. Of dat nou op het podium is, naar een feestje, of in de slaapkamer, dat is helemaal aan jou! 

Handgemaakt

De items van Fay’s eigen collectie zijn geïnspireerd op de luxe burlesque kostuums.

Om jou ook hetzelfde luxe gevoel te geven worden alle items met de hand vervaardigd door Fay, of ontwikkeld in samenwerking met lokale ambachtsvrouwen.

Shop

Verpakking

Het gaat natuurlijk om de inhoud!

Maar wel zo leuk al de buitenkant er ook mooi uitziet. Daarom worden al onze producten met zorg ingepakt voor we ze versturen. Daarbij gebruike we zo veel mogelijk duurzame materialen. Zoals gerecycled noppenfolie en biologisch afbreekbare vulling.